Over Geraldine Mandas

Geraldine Mandas

Mediation is een bijzonder vak. Ik ben betrokken bij mensen die op het punt staan hun leven zoals ze dat gewend waren ingrijpend te veranderen. Na de scheiding gaat het leven verder, maar is het verleden niet uitgewist. Om de relatie op alle fronten – financieel, juridisch, fiscaal en zeker ook emotioneel – goed af te sluiten is het zaak samen tot goede afspraken te komen. Realistische afspraken die tegemoetkomen aan de belangen van beide partners en eventuele kinderen. Afspraken waar iedereen achter kan staan en die de goede basis leggen voor de tijd na de scheiding.

Na 15 jaar in de financiële dienstverlening, was het voor mij tijd voor verandering. Vanuit mijn kwaliteit om complexe situaties inzichtelijk te maken en mijn expertise in financiële zaken, ben ik mij gaan specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen van begin tot eind en het bemiddelen in familieconflicten. Ik ben zelf een kind van gescheiden ouders en heb van dichtbij scheidingen meegemaakt waar kinderen in de knel raakten.

Om goed te kunnen ondersteunen, heb ik gerichte opleidingen gevolgd. Ik ben registermediator met een specialisatie in familieconflicten en ik ben gediplomeerd financieel planner.

Ik ben gevestigd op een rustige en anonieme plek aan de rand van Voorschoten. Ik ontvang u graag in mijn zelfstandige praktijkruimte met uitzicht over de weilanden.

Call Now Button