Mediator Den Haag

Mediator omgeving Den Haag

Als je vanwege een echtscheiding of een familieconflict ondersteuning zoekt van een professionele mediator in Den Haag, kun je rekenen op de hulp van Mandas Mediation. Ik bied je de inzichten die je nodig hebt waardoor je de juiste keuzes kunt maken in moeilijke situaties. Naast MFN-registermediator ben ik tevens gecertificeerd financieel planner (FFP) en register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Ik kan je dus ook voorzien van de juiste hulp bij de afwikkelingen van financiële en juridische kwesties.

Als ervaren mediator in Den Haag sta ik dan ook graag voor je klaar. Een echtscheiding of een ander conflict binnen de relatie of familie kan voor veel onzekerheden zorgen. Emoties en spanningen wisselen elkaar af waardoor er in veel gevallen een verstoord beeld ontstaat van de huidige situatie. Daardoor ben je niet meer in staat om heldere keuzes te maken welke een oplossing kunnen bieden voor zowel jou als je partner.

Soms is een goede communicatie zelfs helemaal niet meer mogelijk waardoor belangrijke afwikkelingen naar de achtergrond verdwijnen. Toch is een correcte afronding in dit proces van groot belang voor de toekomst. Niet alleen persoonlijk, maar ook op praktisch gebied. Als ervaren mediator in Den Haag kun je rekenen op een professionele begeleiding. Zo kun je de situatie loskoppelen van je emoties waardoor er meer inzicht en helderheid verkregen wordt.

 

Mediator Mandas Mediation in Den Haag

Naast mijn werkgebied in Den Haag sta ik ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar een mediator in Voorschoten. Tijdens mijn begeleiding neem ik een onafhankelijke houding aan en zoek ik naar oplossingen die voor beide partijen toereikend zijn. Omdat de onderlinge verstandhouding bij een naderende echtscheiding vaak verstoord is geraakt, is het maken van de juiste keuzes niet altijd eenvoudig.

In het ergste geval mondt dit uit in een gerechtelijke procedure welke naast de nodige emoties en spanningen ook hoge kosten met zich meebrengt. Door gebruik te maken van mijn diensten kun je dat voorkomen. Ik bied zowel jou als je partner meer inzicht en visie in de ontstane situatie. Uiteraard altijd gericht op het proces en de oplossingen die daarbij mogelijk zijn. Daarbij neem ik niet alleen een verbindende houding aan, maar zorg ik ook dat je kunt beschikken over de informatie die je nodig hebt.

Naast mijn werk als mediator in Leiden en Den Haag, ben ik ook gespecialiseerd in het afwikkelen van financiële, juridische en fiscale zaken die van groot belang kunnen zijn bij een echtscheiding. Zo kun je alle praktische zaken rondom een breuk naar tevredenheid oplossen. Neem vrijblijvend contact met mij voor meer informatie als je op zoek bent naar een ervaren mediator in Den Haag.

Call Now Button