Mediator Leiden

Mediator bij een scheiding in Leiden

Als mediator in Leiden sta ik graag voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt in het proces van een echtscheiding. Ik voorzie je daarbij van professionele hulp welke altijd gericht is op het vinden van een oplossing. Op deze manier behoud je overzicht in tijden wanneer dat het meest gewenst is. Als je op zoek bent naar een ervaren mediator in de omgeving Leiden staat Mandas Mediation dan ook graag voor je klaar.

Een breuk, echtscheiding of ander relationeel conflict brengt veel spanningen met zich mee. Dit heeft niet alleen een negatief effect op het vinden van een bevredigende oplossing, maar heeft ook zijn uitwerking op mentaal en emotioneel vlak. Daarnaast is het correct oplossen van zowel juridische, financiële en fiscale zaken van groot belang voor de toekomst. Als mediator in Leiden neem ik een informerende en ondersteunende rol in.

Daarbij maak ik de oplossingen die voorhanden zijn inzichtelijk en begrijpelijk voor beide partijen. Zeker als de onderlinge communicatie te wensen overlaat geeft dit rust in onzekere tijden. Door de emotionele verstoring is het maken van de juiste keuzes vaak niet mogelijk. Gelukkig kun je daarbij rekenen op mijn professionele ondersteuning. Daarbij ga ik oplossingsgericht te werk en houd ik het oog op de toekomst. Zowel voor jezelf, als jouw partner.

 

Ervaren mediator omgeving Leiden

Of je nu op zoek bent naar hulp bij een echtscheiding in Leiden, of gebruik wilt maken van een mediator in Voorschoten. In een hectische tijd vol vragen en onduidelijkheden is het fijn als je kunt beschikken over de juiste handvatten. Daardoor ben je er niet alleen zeker van dat het proces van de scheiding naar tevredenheid opgelost wordt, maar geeft dat ook voordelen voor de toekomst.

Naast mijn rol als mediator in Leiden ben ik ook gecertificeerd financieel planner. Zo kun je jullie scheiding of breuk op de juiste manier afwikkelen. Niet alleen emotioneel, maar ook zakelijk. Een echtscheiding vraagt tevens beslissingen en keuzes op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Als ervaren mediator in Den Haag bied ik je ook hierbij de hulp die je nodig hebt. Zo heb je slechts één loket nodig om jouw echtscheiding naar tevredenheid te kunnen regelen.

Tijdens mijn gesprekken ligt de aandacht op het duidelijk en helder maken van de oplossingen die voorhanden zijn. Op deze manier kunnen jullie beiden de juiste keuzes maken. Dit is zeker van belang als jullie besloten hebben om ieder jullie eigen weg te kiezen. Als MFN-registermediator wordt alle informatie uiteraard vertrouwelijk en professioneel behandeld. Neem vrijblijvend contact met mij op als je op zoek bent naar een ervaren mediator in de omgeving Leiden.

Call Now Button